Sök i bloggen

tisdag 13 januari 2009

Tisdag - trött dag..

Åkte och lämnade Hampuz på dagis i morse och skulle sen hem och lägga mig i hans säng och kolla på en VHS film, Femte Elementet.. men jag och Nova la oss på soffan och skulle bara kolla på ett program. Vaknade efter, vad jag trodde var en liten stund och kollade på klockan, den var 13.00 och Hampuz ska hämtas 14... det blev ingen film för mig inte.. försöka i morgon igen kanske..

Satt och kollade på "så funkar det" på Discovery med Hampuz, hans favorit program. Han somnade strax efter att det var slut, snygg stil han hade då! :D
Han är väl bara för söt. Har gjort om hans Schema nu, så jag ska åka och köpa nya prickar och stjärnor i morgon efter att jag lämnat honom på dagis.

Fick en påse med kläder av mamma på posten igår, bland annat den här söta Kitty dressen till Nova :D Min lilla Kitty bebis!!
Hon passar perfekt i den.
Hampuz fick sig ett par spindelmannen tofflor som han insisterade på att ha på dagis :) han hade haft på sig dom hela dagen på dagis sa fröknarna, han som brukar ta av sig strumporna så fort han kommer dit, men han hade sprungit runt och visat och varigt jätte glad.. Så tack mamma för dom :D

Annars har jag inte gjort mycke alls idag.
Var upp till huset i Öje igår med Maria och barnen.
Drack kaffe och hade det mysigt. Väntade på att boxern där uppe skulle bli varm så vi kunde byta kortet i den, men icke, den vägrade.

Maria kom på att vi skulle ju ta och kolla om vi hittade skridskorna till mig så vi struttade ner för trappan och blev lite chockade!! det var vatten på golvet och en av ledningarna läckte!!
Ringde Conny som senare fick tag på grannen. Så nu är läckan fixad! Så tack Maria! du är en ängel!! :D
Hittade skridskorna iaf! synd bara att det har ju töat så mycket nu så det är ju bara blött överallt! får hoppas att det fryser på lite igen så vi hinner åka lite med Hampuz och inte bara så han får åka själv.

Nej nu ska jag fortsätta att dricka mitt te och kolla lite till på TV:n.. Måste gå¨och lägga mig strax känner jag! trött som bara den och har ont i nacken!
Puss å kram

Inga kommentarer: