Sök i bloggen

fredag 30 maj 2008

Snart landar vi också i garaget.

Ska åka ner till garaget så fort som henke har duschat färdigt.
Var ner på en akuttid hos tandläkaren i morse, har fått en rejäl inflation i tandköttet så dom fick spola rent vilket inte alls var någon höjdare....

Käkar alvedon som en tok just nu, och ska borsta noga, helst så det blöder =/ och om det inte är bättre efter helgen så ska dom nog dra ut tanden (visdomstand....)

Jaja, nu har henke sprutat på sig ett kilo parfym så nu är han färdig att åka vidare..
Puss å kram


Ny tvättmaskin idag, nu ska jag bara tvätta ur den och sen är det bara börja tvätta =D


Sommar barn.
Vi var ner och kollade på Henke när han krattade idag, vi gjorde en krans som höll i typ 5sekunder, men den blev fin ändå =D

torsdag 29 maj 2008


Hittade en fin bild på Hampuz, Den här ska jag göra svartvit och trycka upp som en stor affisch.

Det gick fan snabbt.

I morse klockan halv 8 ringde han som ska hämta xboxen.
Det gick fan fort, pratade ju med supporten igår.
Nu har han hämtat paketet och nu ska det inte ta så lång tid innan vi får tillbaka den.

Har iaf fixat med tvätten idag eftersom vi får en ny tvättmaskin snart.
Jag frågade Janne om den var tvungen att vara helt trasig för att vi skulle få en ny, men han sa att vi får en ny på en gång eftersom det är risk att torktumlaren som står ovanpå tar stryk annars.

På måndag ska vi på invigningen av biblioteket, men bara för att det är ansikts målning och dom bjuder på kaffe, saft och tårta =D Kul för Hampuz å gå på.

Nej nu ska jag fortsätt fixidona med disk osv.

onsdag 28 maj 2008

Det är fan service.

Har fått tag på xbox supporten nu och dom har fan bra service.
Vi ska packa konsolen i en låda och så kommer dom och hämtar den inom 1vecka. efter det ska den ta en tripp till Tyskland och sen tillbaka, så om ca 3 veckor så får vi tillbaka en fungerande xbox.
Dom levererar den till dörren sen när den kommer tillbaka också =D

Snart kommer en kille och kollar på våran tvättmaskin då den vi har tvättar i otakt och håller på att hoppar ner till grannen varje gång vi tvättar.
Har undvikit att tvätta då hela lägenheten skakar när jag gör det, så jag kan tänka mig att det låter en hel del ner till grannen.

Det går snabbt nu. Hade mina favorit byxor för en vecka sen ungefär, och igår när jag skulle sätta på mig dom så fick jag knappt igen knappen.
Är i vecka 14 nu och det går framåt, magen börjar synas en hel del nu, beroende på vad jag har för kläder, men är glad att det syns, nu väntar jag bara på skatte pengarna så jag kan köpa mig lite kläder. Ska nog ta och beställa på nätet eller så tar jag en shopping tripp ner till mamma i Sthlm.

Gratis kastrering/sterilisering av katt.

satt och kollade på nätet och hittade att det finns ett ställe i Sthlm som kastrerar katter gratis, försöker få tagpå dom men utan resultat än. Dom heter SKKG.

Har pratat med Xbox supporten nu om våran xbox360 och fick veta att vi inte alls ska skicka tillbaka den nu utan måste låta dom göra en felsökning genom den först.
Så får väl se då.
Jag har bestämt mig för att köpa LEGO Indiana Jones när xboxen är tillbaka =D

Ska sätta mig ute i solen nu, bara ta det lugnt.


Hittade en frisyr som jag ska åka till frisören och få mig =D

tisdag 27 maj 2008

http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2550832.ab

Fattar inte hur det kan gå till såhär?!
Fattar ju varför det inte är så många som anmäler, och där med gör det lättare för våldtäkter att gå obehindrat förbi polis och andra myndigheter.
En ond jävla cirkel.

Rock Band och hamburgare.

Var upp till Sanna och Peter igår och hälsade på. Jag och Hampuz.
Sen kom Hans och var allmänt otrevlig, men det gick över. Fick oss Hamburgare och Hampuz lekte med Kodiaq så dom blev super trötta båda två.
Spelade lite Rock Band och såg sen att klockan redan var 21.30 så det var dax att åka. Skulle åka på OK och fylla luft i däcket på bilen, men dom hade ju låst skåpet både där och på Koppis.
Hampuz somnade som en stock på vägen hem.
Ska ringa lite samtal idag så vi kan skicka iväg Xboxen och sen ska vi väl bara hitta på nått skoj =D

fredag 23 maj 2008

Arbeten och dylikt.

Sitter och kollar lite arbeten, jag vill ju flytta så jag måste hitta ett fast arbete så jag/vi kan få lägenhet.
Jag kollade lite på arbeten i Nacka eftersom mamma hade en vän som skulle hyra ut sin lägenhet i 2:hand nu. Så jag har suttit och kollat igenom 10 sidor med arbeten på arbetsförmedlingen men hittade inget som tilltalade mig.
Henrik vill ju inte bo i en större stad, men jag längtar till en stad där det händer saker, där man kan gå och kolla i skyltfönster på kvällarna eller bara att det finns saker öppna och saker att hitta på på lördag-söndag.

Jaja, får drömma vidare om en bättre liv..

brädspel och migrän.

I onsdags så satt vi här och spelade brädspel, Riket.
Det var jag, Hans, Henke och Mika. Riket var ett svårt men roligt spel, man kunde vara fattig eller rik och så var det frågor mellan 1100-talet till 1800-talet.

Igår låg jag i migrän nästan hela dagen, men tog mig ut lite med henke och hampuz och åkte bil, idag så har jag varigt seg, haft ont i huvet och det känns som om allt luktar illa.

Jaja ska försöka få in mig själv i duschen nu.
puts å krom

onsdag 21 maj 2008

funderar lite

Ska man ta bilen och åka någonstans?
Eller ska vi åka och kolla på nått spännande?
Håller på att somna så jag vill hitta på något roligt eller nått.
Får se vad det blir.

Vår/sommar igen eller?


Det har ju varigt super konstigt väder här i Dalarna den senaste veckan. Det har hunnit snöa ca 1.5 dm och 2 dagar senare är det snöfritt och haglar istället.
Nu idag är det strålande sol och inte ett moln på himlen.

Bilden är tagen från våran loft gång utanför våran lägenhet.




Nu ska jag åka med Hampuz på dagis och sen åka till AF och bråka med dom. ska ta med mig anteckningsblock och skriva ner allt konstigt han säger så jag kan ta upp det med personliga ombuden. För han som jag har där är ju inte riktigt frisk. Han fattar inte att det inte funkar för mig/oss att bara flytta så där uppåner.
Men men, får se om det leder någon vart.

Nej men nu måste jag åka.
Puss å hej

tisdag 20 maj 2008

Hagel i Malung

Ja idag har jag tagit bort en kär del av min kropp. Saknar den redan, hade en "klutt" bredvid näsan som jag haft så länge jag kan minnas, men idag blev den borttagen.
Jag saknar den redan, det var ju mitt kännetecken.
Tog även bort ett födelsemärke under BH bandet.
Har konstig huvudvärk runt ögat och bara på den sidan som klutten satt.

Var här hemma efter jag lämnat Hampuz på dagis och drack kaffe med Helen, senare åkte jag till sjukstugan och sen hem till Maria och hoppade på henne och fick mig kaffe igen.
Hade lite allvarliga samtal, men det kändes bra att få prata av sig lite igen med någon annan än mamma eftersom det var sådana saker jag inte pratar med mamma om. Iof kan jag prata med mamma om allt från könssjukdomar till maträtter så vi är inte så känsliga av oss, men detta var då inget man pratar med henne om.

Kattungarna är nu 6 veckor gamla och går på lådan och äter torr foder ibland.
Dom börjar bli klara för att lämnas iväg, men inte före 8 veckor.
Så är du eller känner du någon som vill ha en sötnos till kattunge så är det bara att höra av sig.

Magen börjar "svullna" nu =D
Det syns super mycket nu när jag tar av mig kläderna. Glad för det, men inte över att jag har ju inga större kläder. Det är då en nackdel med att behöva köpa kläder på barn avdelningen, det går inte att töja ut hur mycket som helst.


Jaja, nu måste jag äta lite innan Hampuz ska hämtas på dagis.
Puss å kram

måndag 19 maj 2008

Första inlägget

Ja detta är då första inlägget.
Just idag har jag då kanske inte så mycket vettigt att säga, förutom att jag är ganska så glad idag. Känns att jag och familjen håller på att komma upp ur dimman iaf.

På söndag blir det roligt å se om man får något eftersom det är Mors dag, brukar få ett kort eller hjärta av Hampuz som han gjort på dagis, men vi får se.

Fick ett Jobb idag, kul, eller inte.
Det ser ut på schemat som om alla har tagit dom bra tiderna och kastat dom som blev kvar och inte var så bra på mig, självklart den som har en känslig son och längst att åka.
Ska åka och bråka på AF på onsdag.

I morgon ska jag åka till sjukstugan och sen hem till Maria och dricka kaffe och sen ta mig en promenad när Henke är på jobb.
Måste komma igång lite nu när magen börjar växa lite. är i vecka 13 nu =D
Nej nu ska jag gåoch sova så jag kommer upp i morgon.